ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Då skulle Paradise hotel”-Saga släppa kulan i finalen

Emma Björkman · 5 Sep 2014
Uppdaterad 5 Sep 2014
Saga Scott ångrar enbart en sak från sin medverkan i ”Paradise hotel”. – Det var en person som jag inte var så snällt emot. Den personen hade en stor del av mitt hjärta och jag ångrar att jag sårade den personen. Vi har pratat om det och jag är beredd att göra allt för att det ska bli bra mellan oss, säger hon.Klicka vidare för att se fem andra "Paradise hotel"-deltagare som det snackats om.

Saga Scott ångrar enbart en sak från sin medverkan i ”Paradise hotel”. – Det var en person som jag inte var så snällt emot. Den personen hade en stor del av mitt hjärta och jag ångrar att jag sårade den personen. Vi har pratat om det och jag är beredd att göra allt för att det ska bli bra mellan oss, säger hon.Klicka vidare för att se fem andra "Paradise hotel"-deltagare som det snackats om. Foto:  Johnny Wohlin / TV3


Paradise hotel” är fullt av starka personligheter men det finns en deltagare som det snackas om mer än de andra. Metro har tagit ett snack med Saga Scott om varför hon är på allas läppar och vilken taktik hon skulle använda sig av om hon kom till final.

klar

Artikellänk är kopierad

Varför pratar alla om dig bland årets ”Paradise hotel”-deltagare?

– Jag tror att det är dels för att jag är en färgstark person som tar plats. Jag bjuder på mig själv, har lätt att prata med alla och är ganska flörtig av mig. Jag är inte så smart när det kommer till skolgrejer, som geografi, men jag kan bjuda på det. Det har fortfarande inte gått in att folk gillar mig. De skriver saker som ”jag älskar dig” och är så snälla, säger Saga Scott. Får du bara positiv respons?

– Det har varit lite negativa grejer men det positiva väger upp. Jag försöker att inte lägga någon vikt vid det. Jag tänker att det är lättare att kritisera andra om man mår dåligt själv, det är bittra personer som hatar.

Hinta om vad vi kommer att se framöver i ”Paradise hotel”?

– Det är inte helt omöjligt att man får se kärlek. Det blir också drama och bråk.

Hur du skulle resonera om du går till final?

– Jag kommer att spela med de starkaste. Om jag skulle komma till final och skulle stå där med en person som jag stått med flera gånger förut och litar på skulle jag dela på vinsten. Men om jag skulle stå där med en person som jag inte litar på skulle jag släppa kulan. Den som säger att den skulle göra på ett annat sätt ljuger.

Du har haft ihop det med Samir. Har ni kontakt i dag?

– Nej. Jag läste att han sagt att jag trodde att jag var störst, bäst och vackrast men det är den skevaste uppfattningen om mig som jag hört. Bara för att jag är den jag är och har utseendet på köpet så tror folk mycket om mig. Men han och jag hade bra kontakt förut.

I ett uppmärksammat Youtubeklipp påstås Saga Scott avslöja vem som vinner årets säsong av dokusåpan. Vad säger TV3 om det? ”Varenda år läcker, pyser och spekuleras det vilt kring händelseutvecklingen i ’Paradise hotel’. Det är en del av spelet. Vi skulle inte drömma om att kommentera sanningshalten i specifika spekulationer”, skriver MTG tv:s presschef Max Lagerbäck i ett mejl till TT. De planerar inte att vidta några åtgärder gentemot henne.

Sofia Hellqvist: 2005 sa den dåvarande glamourmodellen att hon skulle kliva in i ”Paradise hotel” med ”en stor dos glädje”. Nu är hon en del av den svenska kungafamiljen och ska gifta sig med prins Carl-Philip nästa sommar.
Sofia Hellqvist: 2005 sa den dåvarande glamourmodellen att hon skulle kliva in i ”Paradise hotel” med ”en stor dos glädje”. Nu är hon en del av den svenska kungafamiljen och ska gifta sig med prins Carl-Philip nästa sommar.Foto: TT
Oksana Wilhelmsson: Var också med i dokusåpan 2005. Har även haft en karriär som dansare i gruppen Sunblock. Är i dag gift med fotbollsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson. Paret har två barn och bor i Dubai.
Oksana Wilhelmsson: Var också med i dokusåpan 2005. Har även haft en karriär som dansare i gruppen Sunblock. Är i dag gift med fotbollsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson. Paret har två barn och bor i Dubai.Foto: TT
Jackie Ferm. Vann dokusåpan 2009. I april i år släppte hon självbiografin ”Rövardotter” som hon skrivit med sin pojkvän, journalisten Ola Brising, där hon kritiserade MTG TV och menade att de utnyttjade henne.
Jackie Ferm. Vann dokusåpan 2009. I april i år släppte hon självbiografin ”Rövardotter” som hon skrivit med sin pojkvän, journalisten Ola Brising, där hon kritiserade MTG TV och menade att de utnyttjade henne.Foto: Eerobild / All Over Press
Cimon Lundberg. Var med i dokusåpan 2009. Efter det profilerade han sig som bloggare och föreläsare. Skapade rubriker när han kom ut som bisexuell för två år sedan.
Cimon Lundberg. Var med i dokusåpan 2009. Efter det profilerade han sig som bloggare och föreläsare. Skapade rubriker när han kom ut som bisexuell för två år sedan.Foto: TT
Samir Badran. Blev förra säsongens mest omtalade profil i ”Paradise hotel”. Följde upp dokusåpan med att släppa sommarhiten ”Success” med modebloggaren Viktor Frisk. De är nu på turné med sin låt.
Samir Badran. Blev förra säsongens mest omtalade profil i ”Paradise hotel”. Följde upp dokusåpan med att släppa sommarhiten ”Success” med modebloggaren Viktor Frisk. De är nu på turné med sin låt.Foto: TT
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro