ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Då: Top Model-finalist – Nu: hemlös drogmissbrukare

Aron Andersson · 12 Sep 2012
Uppdaterad 12 Sep 2012

För sex år stod hon i finalen i Top Model. Nu lever hon på gatan, med ett drogberoende som förstört hennes utseende.

klar

Artikellänk är kopierad

Jael Strauss har kämpat med sitt drogberoende under sex år. Nu ser den blott 28-åriga tidigare modellen ut att förlora kampen, enligt hennes familj.

I ett kommande avsnitt av amerikanska tv-serien Dr. Phil vädjar hennes familj för att hon ska lägga metamfetaminet åt sidan. Det är samma drog som förstört hennes utseende.

Men modellen vägrar ta emot familjens hjälp. I stället flyr hon från tv-studion. Dr Phil åker tillsammans med hennes familj till staden där hon bor. De lyckas övertala henne om att följa med till Los Angeles för att medverka i programmet.

Men det är när hon är på plats i studion som hon flyr från inspelningen. Dr Phil följer då efter för att övertala henne om att ta emot hans hjälp.

När Jael Strauss var 22 år gammal var hon en av de tävlande i amerikanska dokusåpan Top Model. Hon tog sig till final, trots att en av hennes bästa vänner dog av en överdos under seriens gång.

Samma år släpptes erotiska bilder av Strauss när hon bara var 16 år gammal. Enligt hennes familj var det dessa händelser som ledde till att hon själv började missbruka droger, skriver brittiska Daily Mail. Drogerna har inte bara gjort henne fattig och hemlös, de har dessutom förstört hennes tänder och hy.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro