ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dagen innan bröllopet stals alla presenterna

Emmy Lundström · 13 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Mattias Holgersson


klar

Artikellänk är kopierad

– Det var presenter både från mammas och pappas släkt. Kristallglas, handdukar med vårt namn och arvegods, säger Maria Ehrling.
– Det var presenter både från mammas och pappas släkt. Kristallglas, handdukar med vårt namn och arvegods, säger Maria Ehrling.Foto: Mattias Holgersson

STÖLD. I söndags gifte Maria och Nicolas Ehrling sig. Men natten innan bröllopet hände det otänkbara– alla bröllopspresenter stals.– Det är jättetråkigt. Jag är både arg och ledsen. Hur tänker man när man gör en sådan grej?, säger Maria Ehrling.

Kvällen innan bröllopet packade Marias bror och hennes mamma in alla bröllopspresenter i bilen och ställde den i ett garage som de hyrde av kommunen. Garaget skulle strax låsas och larmas. När de kom tillbaka på morgonen var fönsterrutan krossad– och alla omsorgsfullt inslagna presenter borta.– Det var presenter både från mammas och pappas släkt. Kristallglas, handdukar med vårt namn och arvegods, säger Maria Ehrling.

I bilen fanns gåvor till ett värde av ungefär 25 000– samt arvegods som inte går att sätta något pris på, bland annat en kaffeservis som Marias föräldrar fick i bröllopspresent när de gifte sig. Tanken var att servisen skulle kunna skänkas vidare till den dotter som Nikolas och Maria nu väntar.Trots den olyckliga händelsen flöt bröllopet på som det skulle och Marias mamma Ingrid Peterson vill nu varna folk för att göra samma sak.– I efterhand tänker man ju att vi borde ha vetat bättre. Så mitt råd är: gör inte så här, utan ta det som en lärdom.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmy Lundström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro