ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dagens förstasida! Hurra för er!”

Malin Hansoon · 15 Jan 2016
Uppdaterad 15 Jan 2016

I dag valde Metro att ha att ha en seriestripp över hela förstasidan. Ett annorlunda val där syftet var att belysa ett aktuellt och viktigt ämne: sexualbrott. På sociala medier har initiativet hyllats.

klar

Artikellänk är kopierad

Några av reaktionerna på Metros förstasida.
Några av reaktionerna på Metros förstasida.

”Grymt med Lilla Berlins serie på framsidan. Och att ni belyser den problematiska diskussionen som pågår just nu.” skriver en Facebookanvändare.

Den senaste veckan har debatten gått het och vi valde att med hjälp av kunskap från forskare, utredare och jurister slå hål på vanliga föreställningar om våldtäkt. Reaktionerna på sociala medier har varit många.

På Twitter skriver användare saker som: ”Alltså, ÄLSKAR @metrosverige framsida, mer sånt här tack!”, ”attityd i @metrosverige löp i dag” och ”@metrosverige bringing their A game”.

På Facebook är det också tydligt att förstasidan och artikeln behövdes. ”Skulle det gått att prenumerera på er tidning skulle jag skrivit upp mig nu, TACK!!” skriver någon och ”Bra och saklig artikel, tack” kommenterar en annan.

En annan av de de som twittrade om förstasidan var Kristdemokraternas partiledare ebba Bush Thor.

"Metro idag stämmer till eftertanke. Både för den som vill klumpa ihop alla män och alla invandrare", skrev hon. 

klar

Artikellänk är kopierad

Malin Hansoon
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro