ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dagens rätt – kalkonschnitzel med rostade grönsaker

Viktväktarna · 1 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Serverad med pasta och färsk basilika.Ingredienser (4 port.): 6 dl kokt pasta 500 g kalkonschnitzel 2 tsk flytande margarin 2 röda paprikor 1 gul paprika 2 gula lökar 2 röda chilifrukter 4 vitlöksklyftor 2 tsk olivolja 1 ask cocktailtomater 2 msk hackad basilika 1 msk parmesanost rucolasallad salt, peppar1. Skär paprikor, lök, chili och vitlök i grova bitar. Lägg i en form, ringla över olja.2. Sätt in i 175 grader cirka 15 minuter. Lägg i tomater och sätt in i ytterligare 10–15 minuter.3. Tag ut formen, blanda i rucola och pasta. Smaka av med salt, peppar och basilika.4. Stek schnitzlarna, smaksätt med salt och peppar.

klar

Artikellänk är kopierad

Viktväktarna
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro