ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dagens rätt: Thailändska kräftstjärtar

metro · 15 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Kräftor smaksatta med kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med pasta, ris eller nudlar. Pointsvärde per portion: 3,0.Ingredienser (4 port): 1 burk kräftstjärtar 2 paprikor, olika färg 100 g sockerärter 2 tsk olja 1–2 tsk curry 1/2 tsk ingefära, färsk 1 msk hummerfond 1 lime 1 burk kokosmjölk max 6 procent salt, peppar ev ljus såsredning 1. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Dela grönsakerna i mindre bitar och fräs i olja och curry ett par minuter. 2. Krydda med salt och peppar och tillsätt ingefära. 3. Vispa samman fond, limesaft och kokosmjölk och häll över grönsakerna. Låt koka några minuter, red eventuellt. 4. Lägg i kräftstjärtarna och låt allt bli varmt.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro