ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dagens rätt torsdag - Fiskgryta á la Skagen

metro · 13 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Laga denna mustiga gryta av torsk, grönsaker och en massa kryddor. Servera med kokt potatis och sallad.Ingredienser (4 port.): • 6 vårlökar • 4 stora morötter • 200 g champinjoner • 450 g torskfilé • 1 fiskbuljongstärning • 2 dl vatten, 1 lagerblad • 1 vitlöksklyfta • 1 citronskal i bitar • 2 msk dill • 2 tsk olja • 5 svartpepparkorn • 1 krm citronpeppar • valfri mängd potatis 1. Skala och dela lök och grönsaker i bitar. 2. Fräs lök i olja. Tillsätt grönsakerna och fräs några minuter. 3. Dela torsken i bitar och lägg i grytan. Smula över buljong, tillsätt vatten, kryddor, vitlök och citronskal. 4. Låt småkoka några minuter tills fisken är färdig. Klipp över dill.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro