ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Dagismonstret" tävlade i övergrepp

Johanna Ohlson · 4 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Vanessa George förgrep sg på barnen på förskolan där hon arbetade, och tävlade med andra pedofiler om vem som begick värsta övergreppen.

Vanessa George förgrep sg på barnen på förskolan där hon arbetade, och tävlade med andra pedofiler om vem som begick värsta övergreppen. Foto: Scanpix


Pedofiler hetsade varandra på Facebook

klar

Artikellänk är kopierad

I England kallas hon dagismonstret. Förskolläraren Vanessa George misstänks inte bara ha förgripit sig på barn på den förskola hon jobbade – hon ska också ha tävlat med andra pedofiler på Facebook om vem som vågat gå längst i sina övergrepp. Det skriver Times på nätet.Just nu pågår rättegången mot Vanessa George och två andra som anses vara hennes medbrottslingar, Angela Allen och Colin Blanchard. De tre ska ha skickat bilder till varandra och hetsat var­andra via Facebook att begå värre och värre övergrepp. De ska också ha diskuterat att röva bort ett barn för att förgripa sig på.På förskolan där Vansessa George jobbat sedan 2007 går barn mellan ett och fem år. Den yngsta som ska ha utsatts för övergrepp sägs varit bara 18 månader. I rätten har hon erkänt att hon förgripit sig på flera av barnen och att hon tagit barnpornografiska bilder på dem. Men hon vägrar svara på vilka. På fotona syns inte barnens ansikten, vilket gjort det omöjligt att identifiera dem. Polisen har kunnat minska ner antalet misstänkta offer från över 300 barn till cirka 30 barn. Men föräldrarna till de 30 barnen lever fortfarande i ovisshet om deras barn utsatts. Hennes man har enligt Daily Mail vädjat till henne att avslöja vilka barnen är men utan resultat. Han och parets två tonårsdöttrar har sagt att de inte vill ha något med henne att göra igen.Vanessa George använde Facebook för att hålla kontakt med andra pedofiler. I november kommer hennes dom.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Ohlson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro