ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dallas-Bobby om hur han tvingades återuppstå

Victoria Gillberg · 31 Okt 2011
Uppdaterad 31 Okt 2011
Gamla gänget i ny tapping. Larry Hagman, Linda Grey och Patrick Duffy från orginalserien och nykomlingen Jesse Metcalfe från Desperate Housewifes.

Gamla gänget i ny tapping. Larry Hagman, Linda Grey och Patrick Duffy från orginalserien och nykomlingen Jesse Metcalfe från Desperate Housewifes. Foto: All over press


Legenden Bobby Ewing, spelad av Patrick Duffy, i TV-serien Dallas dog i en bilolycka i serien. Men han återuppstod – nu berättar Duffy hur.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Duffy
Patrick DuffyFoto: Matt Sayles /SCANPIX
Så här så det ut när det började.
Så här så det ut när det började.Foto: Scanpix

1986 spelade Partick Duffy in vad alla trodde var en reklamfilm för tvål. Men när sista avsnittet i tv-serien Dallas sedan visades fick alla, inklusive skådelspelare och inspelningsteam, en chock.

Det som alla trodde var en reklamfilm var egentligen den omtyckte karaktärern Bobby Ewings återuppståndelse.

– Det var enda sättet vi kunde få Bobby tillbaka. Jag kunde inte komma tillbaka som hans tvilling eller en person som opererats för att likna honom. Bobby var tvungen att vara Bobby, säger Duffy till DailyMail.

Tidigare under 1986 hade Dallas-karaktären Bobby Ewing dött i en bilolycka. Men han blev så saknad i serien att producenterna beslöt sig för att ta honom tillbaka. I serien hade Bobbys fru Pamela (Victoria Principal) spenderat många avsnitt med att sörja sin make. Men så i sista avsnittet vaknar hon och reser sig ur sin säng för att gå till duschen. Då drar "reklamfilmen" igång och ut kommer en blöt och livslevande Bobby.

Olyckan, hans död och allt som hade hänt hade bara varit Pamelas mardröm.

Och nu är Bobby tillbaka igen. Inte en dröm utan på riktigt. Nästa år kommer Dallas tillbaka och självklart är favoritkaraktären Bobby Ewing med.

Tiden tycks ha stått still i Dallas-världen. Duffy ser likadan ut – möjligen lite gråare hår. Hans kollegor Linda Gray och Larry Hagman är också med i nya Dallas och de ser inte heller ut att ha åldrats.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro