ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Damian Lewis om Brodys återkomst i "Homeland"

Emma Björkman · 14 Okt 2013
Uppdaterad 14 Okt 2013

Damian Lewis fans kan se framemot det tredje avsnittet av Homeland”. Där får tittarna veta vad som hänt med Brody. – Jag har inte saknat mig själv i serien, säger stjärnan.

klar

Artikellänk är kopierad

På söndagen visades avsnitt tre av ”Homeland” i USA – i kväll sänds det i SVT. Förutom några få scener fokuserar avsnittet, som heter ”Tower of David”, uteslutande på Brody (Damian Lewis) som hittills inte har synts tills under den tredje säsongen. Damian Lewis, 42, avslöjar för The Hollywood Reporter att han inte har saknat sin rollfigur i serien. – Jag var lite förvånad men tror att det beror på att det som fyllt Brodys plats var så övertygande och briljant. Jag älskar att det som hände vid CIA och förhören efteråt fått ta plats. Folk måste ta ansvar för och hantera konsekvenserna av vad som hände. Jag tycker att det är ett sofistikerat och nyanserat sätt att inleda den nya säsongen, säger han. Men han är däremot inte förtjust i sin tv-dotters Dana (Morgan Saylor) en mognare roll och säger att han blivit tvungen att titta bort under hennes sexscener. – Det är märkligt att jobba med 15- och 16-åringar för att de förändras på så kort tid. Tre år vid min ålder märks knappt.  Med tanke på mängden tårar som jag fällt i serien de senaste tre åren, antalet gånger jag har blivit pissad på och slagen när jag varit naken i duschen borde jag se mycket äldre ut, säger Damian Lewis till The Hollywood Reporter och fortsätter: – Men skillnaden mellan 15 och 18 år är otrolig. Morgan har förvandlats till en ung kvinna framför oss. Och sanningen är att hon är gammal nog att göra de scenerna men jag gillar det ändå inte. Det ger mig lite insikt i hur jag kommer att vara mot min egen dotter när hon når den åldern, jag kommer att låsa in henne högst upp i ett torn. ”Homeland” sänds på SVT i kväll klockan 22.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro