ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Daniel Paris: Här är Stockholms 5 bästa platser för selfies

Simon Krona · 29 Jun 2017
Uppdaterad 29 Jun 2017

Ska du till Stockholm och är sugen på likes? Då bör du ta en riktigt bra selfie! Bloggarprofilen och programledaren Daniel Paris ger dig den ultimata selfie-guiden för huvudstaden.

klar

Artikellänk är kopierad

Här är Daniel Paris bästa tips på selfie-platser i Stockholm:

1. Kungsträdgården

– Det jag älskar när jag tar selfies är naturligt ljus. Och det finns det gott om här. Det är öppna ytor och det finns lite härligt blomster som ger bilderna ett fint skimmer. På vårkanten så är det körsbärsblomster i hela ”Kungsan”. Så vårens första selfie tar jag alltid här.

2. Fotografiska museet

– Det jag gillar med Fotografiska är att så många människor får visa upp sin kreativitet där. På balkongerna kan man spana in den fantastiska utsikten, där ser man typ hela stan. Massa vatten, Gröna Lund, Södermalm. Vattnet reflekterar ljuset väldigt bra in i kameran och det blir väldigt, väldigt bra.

3. Restaurang Himlen

– Det som gör Himlen speciell är att den ligger på 23:e våningen. Här kan man få enormt fina bilder. Man måste dock vara ganska uppklädd, de är ganska hårda med dress code tyvärr.

4. STHLM Brunch Club

– Maten är sisådär, men efterrätterna är underbara. Sociala medier för mig handlar egentligen om matbilder. Jag älskar att ta kort på mat och se bilder på mat. Rent visuellt blir det väldigt fint och ser snyggt ut i flödet. Alla kommer fråga vart du har fått tag på de här efterrätterna.

5. Fjärilshuset

– Det är lite utanför stan att ta sig till Haga trädgård, men det är absolut värt det. Att kliva in där är som att gå in i en magisk regnskog. Du kommer att få massa frågor om var du egentligen är någonstans. Har du tagit en liten spontanweekend någonstans…? Nej, du har bara tagit dig till Solna.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro