ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Daniel Westling med på Victorias firande på Öland

Metro - TT · 14 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Daniel Westling och kronprinsessan Victoria utanför Solliden slott.

Daniel Westling och kronprinsessan Victoria utanför Solliden slott. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Åskådare börjar samlas utanför Solliden slott för att gratulera kronprinsessan Victoria.
Åskådare börjar samlas utanför Solliden slott för att gratulera kronprinsessan Victoria.Foto: SCANPIX

Många, några med blommor och flaggor i händerna, hade samlats för att framföra födelsedagsgratulationer till i dag 32-åriga kronprinsessan Victoria utanför Solliden på Öland.

Det har varit oklart om kronprinsessans fästman skulle närvara vid födelsdagsfirandet på Öland men strax före klockan halv tre kom kungaparet ut från Solliden följt av kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Födelsedagsbarnet bar en syrenlila, knälång klänning och hennes fästman var klädd i en ljusgrå kostym och lila slips.- Det är så härligt att se så många på min födelsedag, jag vet att ni har väntat länge, sade kronprinsessan och tackade alla som hade väntat på att få gratulera henne.Kungen utbringade ett fyrfaldigt leve och alla hurrade.Daniel Westling höll sig i bakgrunden när kronprinsessan tog emot blommor och gratulationer. På pressens frågor svarade han att han mådde bra efter njurtransplantionen i slutet av maj.

I år är första gången som Daniel Westling får vara med på firandet. Kronprinsessan sade att det kändes särskilt bra att ha Daniel vid sin sida på födelsedagen.

.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro - TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro