ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Danny: I mitt huvud har jag barn”

Joel Linde · 16 Nov 2015
Uppdaterad 9 Dec 2015

Det är mycket som händer i artisten Danny Saucedos liv. Först en ny skiva, för första gången på svenska. Men även skådespeleri, och tankar om helt andra saker.

klar

Artikellänk är kopierad

Danny Saucedo släpper den 20 november sitt första album på svenska, ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa”. Och det är mer som är nytt i artistens liv.

Förutom stundande turnéer efter nya skivan arbetar han också på att slå sig fram på en skådespelarbana. I en ny svensk serie som ännu ej är färdig ska han spela en ung polis mot veteranen Stefan Sauk.

– Det ska bli spännande att sätta tänderna i något annat. Jag tycker om att utmana mig själv. Även att få syssla med lite eskapism, och få leka någon helt annan och få spela ut det helt och hållet. Om jag suger är en annan grej, det kan ju bli katastrof.

Och att få vara sig själv, utan att folk visste något om honom, var något Danny uppskattade med tiden i USA. År 2013 flyttade han dit med flickvännen Molly Sandén, och de bodde där i två år.

– Det var jävligt skönt att få komma till ett sammanhang där ingen hade några förutfattade meningar om mig, varken positiva eller negativa. Jag fick bara börja om från början, berättar Danny.

Nu är det fullt fokus på det nya som händer i karriären. Men Danny är också säker på att familjelivet kommer att komma.

– Jag kan sitta och känna ”gud vad skönt att jag är barnfri just nu”. Jag har inga barn, men i mitt huvud så har jag det. Jag lever mig väldigt mycket in i att jag hade barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro