ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Danny: "Nu går jag in i nästa vecka med självförtroende"

Anneli Sandberg · 2 Feb 2013
Uppdaterad 2 Feb 2013
"Det känns som att en sten släpper från hjärtat", säger Danny Saucedo, som tillsammans med Gina Dirawi får beröm för sin mellanakt.

"Det känns som att en sten släpper från hjärtat", säger Danny Saucedo, som tillsammans med Gina Dirawi får beröm för sin mellanakt. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix


Danny Saucedo debuterade som programledare och tillsammans med Gina Dirawi så hyllades han efter första deltävlingen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var framför allt mellanakten som fick beröm på sociala medier vilket Danny och Gina blir rörda av. – Ååååh, jag visste väl att det skulle gå bra, säger Gina och stryker Danny på armen när Metro träffar dem efter sändningen.

– Det känns som att en sten släpper från hjärtat. Det har varit så mycket förväntningar och spänningar som nu släpper. Det är skönt att det är gjort. Nu går jag in i nästa vecka med självförtroende, säger Danny.

Du stakade dig på ordet digital. Vad hände?– Hahaha, jag fattar inte. Munnen bara fortsatte prata. Jag tänkte där ett tag att folk tror att jag dummar mig. Eller att jag skulle börja sjunga på Sean Banans låt, "Diggi diggi digdiggdigg". Men nu har jag lärt mig säga digital, skrattar Danny.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro