ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Danny och Molly om sin kärlek: "Vi är mycket glada"

Gustaf Eriksson · 11 Feb 2013
Uppdaterad 11 Feb 2013
Danny och Molly om sin kärlek: "Vi är mycket glada" Danny och Molly har lagt upp egna bilder på nätet där de visar sin kärlek.

Danny och Molly om sin kärlek: "Vi är mycket glada" Danny och Molly har lagt upp egna bilder på nätet där de visar sin kärlek. Foto: Instagram


De lärde känna varandra på Julgalan 2012. Nu har Danny Saucedo och Molly Sandén avslöjat att de är ett par. "Jag är så lycklig", skriver Molly på sin blogg.

klar

Artikellänk är kopierad

Artisterna Molly Sandén, 20, och Danny Saucedo, 26, gick samtidigt på Adolf Fredriks musikklasser. Sedan dess har de mötts flera gånger i olika sammanhang. Men det var på scen i Julgalan 2012 som de lärde känna varandra. I januari blommade kärleken ut, och enligt en källa till Metro har de hållit förhållandet hemligt i flera veckor. 

Men nu berättar de öppet om sin kärlek. På fotobloggen Instagram skriver Danny Saucedo: "Det hela har gått fort och vi är båda mycket glada." Även Molly Sandén har skrivit själv om förhållandet. "Vi har varit vänner i flera år och kände att vi trivdes ihop och sedan övergick det helt plötsligt till andra känslor… känslor vi inte kunde styra över eller förneka. Jag är så lycklig över detta", skriver hon på sin blogg. 

Danny Saucedo leder nu Melodifestivalen tillsammans med Gina Dirawi. Molly Sandén, som har deltagit i tävlingen två gånger, arbetar med ett nytt album.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro