ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dansa dig i form!

Fanny Lundstedt · 28 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Friskis & Svettis har börjat med danspass. – Alla som gillar musik och rörelse kan vara med, säger Winia Falk på Friskis. 

Friskis & Svettis har börjat med danspass. – Alla som gillar musik och rörelse kan vara med, säger Winia Falk på Friskis.  Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

VAL. För många som slappat till sig under sommaren är det nu dags att ta sig i kragen och komma i gång med träningen. När årets stora gymsäsong drar i gång är valmöjligheterna enorma – och en av höstens trender är att dansa sig i form.– Dansen håller i sig starkt. I höst fortsätter vi satsa på vår afrikanska dans, som blivit en jättesuccé, säger Camilla Wikström på World Class.

Även Friskis & Svettis har hakat på danstrenden och lanserar i höst sina första danspass.– Alla som gillar musik och rörelse kan vara med, ingen behöver vara speciellt danskunnig. Det viktiga är känslan att röra sig till musik, ta ut svängarna och ha kul, säger Winia Falk på Friskis & Svettis.

En annan fortsatt trend i träningsvärlden är så kallad funktionell träning, där man jobbar med kroppen som redskap, till exempel core, yoga och pilates. Framgångsreceptet är dock detsamma som alltid: Kombinera olika träningsformer – och ha roligt!

klar

Artikellänk är kopierad

Fanny Lundstedt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro