ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Därför är Elijah Wood på Sverigeturné

Aron Andersson · 7 Jan 2017
Uppdaterad 7 Jan 2017
I över en vecka har det skrivits om hur Elijah Wood reser runt i Sverige.

I över en vecka har det skrivits om hur Elijah Wood reser runt i Sverige. Foto: TT / Montage


I flera dagar har Sagan om ringen-stjärnan gäckat svensk lokalpress genom att dyka upp på olika orter i norra halvan av landet. Men vad gör han här?

klar

Artikellänk är kopierad

”Frodo” har tagit sig långt från sitt behagliga och varma Fylke. Men inte ens 35 minusgrader avskräcker hobbiten som en gång trotsade Mordors gränser. Han är nämligen på nytt uppdrag, att utforska Sverige.

Sedan den 28 december har det skrivits om skådespelaren Elijah Woods besök i landet, då han först dök upp på restaurang Tuppen i Sundsvall. Sedan dess har han hunnit besöka bland annat Östersund och Boden.

LÄS MER Elijah Wood gäst-dj i Stockholm

Nu avslöjar Aftonbladet anledningen till hans turné. Skådespelaren är på resa med vad som uppges vara hans flickvän, danska tv-producenten Mette-Marie Kongsved.

– Han är på semester med sin flickvän, de ville nog uppleva vårt arktiska klimat och vad vi gör här uppe. De flesta som kommer har fått tips av en vän och vi har haft ganska många från film- och modebranschen, säger hotellägaren Britta Jonsson-Lindvall till tidningen.

Treehotel har många gånger uppmärksammats internationellt med anledning av de speciella sviterna, i form av modernt designade trädkojor.

– De vill uppleva det arktiska klimatet och vad vi gör här. Det var minus 35 grader men det bekymrade dem inte, de tyckte nog bara det var spännande, säger Britta Jonsson-Lindvall till Aftonbladet.

Uppgiften om att Mette-Marie Kongsved skulle vara Elijah Woods flickvän har inte bekräftats. Skådespelaren och tv-producenten har dock jobbat tillsammans tidigare, och figurerat i varandras sociala medier, skriver Aftonbladet.

LÄS MER: Elijah Wood ses röra sig uppåt i Norrland

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro