ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Därför bojkottar George Clooney Twitter

Anneli Sandberg · 6 Feb 2014
Uppdaterad 6 Feb 2014

George Clooney är en av de få kändisar som inte finns på Twitter. Hans bästa vänner Brad Pitt och Matt Damon finns inte heller där. Nu avslöjar han anledningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Det känns som om hela Hollywood finns på Twitter men George Clooney är en av de få som valt bort det sociala mediet. Han berättar nu att anledningen till det är att han oroar sig för att han skulle göra bort sig när han druckit för mycket.

– Jag gillar att ta en drink på kvällen. Jag skulle lätt kunna säga något dumt, dessutom tycker jag inte att man behöver vara tillgänglig hela tiden, säger han till Variety.

Han säger vidare att han har svårt att se att hans bästa vänner, Brad Pitt och Matt Damon, skulle gå med i Twitter eftersom ingen av dem har något intresse av att uttrycka sina tankar offentligt.

– Jag kan inte se framför mig att Matt eller Brad skulle vilja berätta om sina känslor på 140 tecken klockan tre på morgonen.Gud förbjude om du tagit en sömntablett och vaknar upp och du inte ens förstår meningen du skrivit. Vilken dum idé!

George Clooney har tidigare sagt att han tycker kändisar på Twitter är dårar.

– Alla som är kända är dårar om de är på Twitter. Det är så dumt.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro