ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Därför hamnar Iphone 6 i toaletten

Aron Andersson · 22 Sep 2014
Uppdaterad 22 Sep 2014

Iphone 6 har bara funnits till försäljning i några få dagar. Men flera har redan hunnit tappa sina nya mobiler i toaletten.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter en helg av köande och höga förväntningar har en lycklig skara kunnat köpa nya Iphone 6 och Iphone 6 Plus. Men lyckan blev inte lika långvarig för alla.

Mest otur hade troligtvis Jack, som tappade sin nyinköpta Iphone 6 utanför Applebutiken i Perth i Australien mitt under en tv-sändning. Men han kan trösta sig med att han inte är ensam.

På Twitter har flera rapporter strömmat in om tappade Iphone 6-mobiler. Flera användare har dessutom haft dubbel otur, och tappat sina nya telefoner i toaletten, skriver Daily Dot.

Men trots rapporter från personer som tappat sin Iphone 6, och i vissa fall redan haft sönder den, ska den nya mobilen klara sig bra i hållbarhetstester. Företaget Squaretrade har jämfört både Iphone 6 och Iphone 6 Plus med äldre modeller och den förstnämnda klarade sig bäst i test, skriver nyhetsbyrån AP.

► LÄS MER: Är det här världens första tappade Iphone 6?

LÄS MER: Sälj din gamla Iphone för att ha råd med Iphone 6

Den större modellen tappar däremot en del poäng på grund av sin hala och stora form, som gör att den lätt glider användaren ur händerna. Kanske kan det vara en förklaring till att så många redan tappat sin nya Apple-mobil..

Youtubeanvändaren Phonebuff har gjort ett videotest där både Iphone 6 och Iphone 6 Plus tappas på marken. När de slår mot det steniga underlaget har mobilerna inte mycket att sätta emot. Båda mobilerna får till slut krossade skärmar efter att de tappats ur olika vinklar.

I flera länder började Iphone 6 och Iphone 6 Plus att säljas i fredags, den 19 september. Till Sverige kommer mobilen nu på fredag, den 26 september.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro