ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Därför kritiseras Isabella "Blondinbella" Löwengrip för nya semesterbilden

Natalie Demirian · 16 Feb 2019
Uppdaterad 16 Feb 2019

Isabella Löwengrip berättade förra veckan att hon vill bli mer miljömedveten, och att hon vill samarbeta med klimataktivisten Greta Thunberg. Nu kritiseras hon för dubbelmoral efter att ha publicerat en bild på Instagram från hennes weekendresa till Doha, Qatars huvudstad.

klar

Artikellänk är kopierad

Precis som många andra influencers den senaste tiden har Isabella Löwengrip, 28, kritiserats för sitt frekventa flygande.

Förra veckan meddelade hon därför på sin blogg att hon kommer att anställa en CSR-manager som ska hjälpa hennes bolag med klimatsmarta val.

”Jag kan inte sluta resa men jag kan anställa en person som jobbar vid min sida för att se till att allt klimatkompenseras”, skrev hon och fortsatte:

”Titta på allas transport, hur vi kan hantera matsvinnet hemma och hur vi hanterar mina kläder. Allt allt allt.”

I samma veva sträckte hon också ut sin hand till klimataktivisten Greta Thunberg och bad henne om hjälp i hållbarhetsfrågan.

Nu kritiseras Isabella Löwengrip för dubbelmoral. Hennes beslut att åka till Qatar över helgen har fått många av hennes följare att rasa.

Inlägget har i skrivande stund fler än tusen kommentarer, varav många är besvikna.

”Inte kan du behöva vänta på att få din nya klimatanställda på plats innan du slutar åka på weekendresor med flyg? Dubbelmoral jfr ditt fina brandtal en vecka sen”, ”Dubbelmoral. Så trist. Måste avfölja” och ”Tydligt att utspelet till Greta var bara en PR-bluff för att rädda varumärket. Dessvärre är ett varumärke resultatet av allt du gör. Uselt”, är bara några av alla kommentarer som rasar in.

Samtidigt finns det några stycken i kommentarsfältet som önskar henne en trevlig resa.

”Alla kan behöva semester”, kommenterar en person.

Isabella Löwengrip skriver om resan på sin blogg.

”Jag har fått ha fötterna i sanden idag och njutit av solljuset. Sedan har jag unnat mig en massage och sovit. Jag känner hur trött jag är. Det blir bra med en liten paus under helgen. Jag behövde det.”

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro