ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Darin: Jag ville ha full kontroll”

Hugo Ewald · 28 Sep 2015
Uppdaterad 12 Okt 2015

Foto: Gustav Gräll


Ikväll gästar Darin Metros succéserie Fråga mig”. Se den på Metro.se klockan 19:00.

klar

Artikellänk är kopierad

Finns det någonting du alltid velat fråga Darin Zanyar, men aldrig haft chansen till? Idag är i så fall din lyckliga dag, eftersom det nu är dags för Darin att gästa Metros ”Fråga mig”.

Den nya skivan ”Fjärilar i magen” släpptes under fredagen och under det senaste året har Darin gjort en helvomvänding. Han har börjat sjunga på svenska och gått från klubbpopen till en mer lågmäld stil inspirerad av 1970-talets singer-songwriters. Men enligt Darin själv har han alltid haft full kontroll över sin karriär.► LÄS MER: Darin: ”Folk tror inte att jag kan vara galen”

– Oavsett vad jag gjort har det varit mitt beslut i slutändan, hade jag inte haft min frihet som artist hade jag inte kunnat fortsätta. Nu känns det här projektet ännu mer personligt eftersom jag var ännu mer involverad, och ville inte släppa ifrån mig det. Jag ville ha full kontroll.

I direktsändning kommer Darin att tvingas svara på 51 av läsarnas frågor – med en enda möjlighet att dra i tofsen och ducka en av läsarfrågorna.

Så sätt dig framför datorn, surfplattan och mobilen klockan 19:00, och kom ihåg att du redan nu kan ställa frågor till Darin på Metro.se!► LÄS MER: Fredrik Wikingsson svarade på läsarnas frågor

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro