ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dave Franco – på väg ut ur brorsans skugga

Matt Prigge/Metro World News · 3 Jul 2013
Uppdaterad 12 Jul 2013
Dave Franco spelar i nya thrillern ”Now you see me”, med bland andra Isla Fischer, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg och Morgan Freeman, som handlar om fyra gatumagiker som genomför storslagna rån. Bläddra vidare för att se fler kändissyskon.

Dave Franco spelar i nya thrillern ”Now you see me”, med bland andra Isla Fischer, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg och Morgan Freeman, som handlar om fyra gatumagiker som genomför storslagna rån. Bläddra vidare för att se fler kändissyskon. Foto: Foto: ap/scanpix


I storfilmen Now you see me” spelar han en roll han trivs i mot bland andra Morgan Freeman och Woody Harrelson. Dave Franco är på väg att ta steget ut ur sin storebrors skugga på riktigt.

klar

Artikellänk är kopierad

Familjen Franco.
Familjen Franco.Foto: Foto: Ap/scanpix
John och Joan Cusack
John och Joan CusackFoto: AP
Jake och Maggie Gyllenhaal
Jake och Maggie GyllenhaalFoto: AP
Zooey och Emily Deschanel.
Zooey och Emily Deschanel.Foto: AP
Emilio Estevez, Ramon Estevez, Martin Sheen och Charlie Sheen. Egentligen heter alla i familjen Estevez i efternamn men Carlos (Charlie) och Ramón den äldre (Martin) har tagit scennamn.
Emilio Estevez, Ramon Estevez, Martin Sheen och Charlie Sheen. Egentligen heter alla i familjen Estevez i efternamn men Carlos (Charlie) och Ramón den äldre (Martin) har tagit scennamn.Foto: AP
Owen och Luke Wilson.
Owen och Luke Wilson.Foto: AP

Sju år yngre än Hollywoodstjärnan James Franco har 28-årige Dave Franco anledning att ha lillebrorskomplex. När storebrodern spelat huvudroller i kassasuccéer, vunnit priser och varit ansiktet utåt för klädmärket Gucci har Dave fastnat i ett fack och främst spelat biroller i tonårskomedier. Men någon konkurrens finns inte mellan bröderna.

– Det är James managers fel att jag hamnade i den här röran, och min bror har alltid varit ett stort stöd och sagt till mig att ha tålamod i väntan på projekt jag brinner för. När vi umgås pratar vi sällan om skådespeleri, säger han.

I ”21 jump street” spelar han knarklangare och i ”Warm bodies” en bitter pojkvän till en tjej som är förälskad i en zombie. Storbudgetfilmen Thrillern ”Now you see me” handlar om fyra gatumagiker som sammanstrålar och utför storslagna rån. Trots filmens handling spelar Dave Franco en snäll kille.

– Till en början var det befriande att spela roller som var så främmande från hur jag är som person. Efter ett tag blir det tjatigt och folk tror jag är som i filmerna även i verkligheten. Det är jag inte, jag lovar att jag är en snäll kille.matt prigge/mwn

klar

Artikellänk är kopierad

Matt Prigge/Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro