ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

David Guetta om den lättklädda musikvideon: Jag ville ha det så”

Simon Krona · 10 Jun 2017
Uppdaterad 15 Jun 2017

Hans förmåga att leverera hits som passar både dansgolvet och radion verkar aldrig ta slut. När Metro fick en pratstund med den 49-årige DJ:n och musikproducenten David Guetta har han precis släppt en ny singel tillsammans med Justin Bieber. Men i musikvideon syns varken Bieber eller Guetta.

klar

Artikellänk är kopierad

De kommer snart överens om att tacka nej till förslaget. Men det är ändå en till synes glad David Guetta som börjar berätta om sitt nya samarbete med Justin Bieber.

– Vår singel 2U kom ut precis igår och blev listetta i 55 länder på en gång.

Bieber ska ju stå på scen här ikväll precis innan dig. Är han lite som ditt förband då?

– Haha, kom igen! Självklart inte. Jag känner mig hedrad över att få dela scen med honom, han är den största artisten i världen just nu. Han har en väldigt speciell röst rent tekniskt, men hans ton i rösten är också helt unik.

I musikvideon till 2U syns ingen av artisterna. Istället är det Victoria’s Secret-modeller som mimar till låten samtidigt som de poserar i underkläder.

– Jag ville ha det så, jag tycker att det är väldigt coolt. Jag råkade stöta på några modeller när jag spelade i Las Vegas och vi lade upp en video på instagram tillsammans. Den fick runt sex miljoner visningar och jag tänkte ”wow, det här är ju helt galet. Vi borde samarbeta på riktigt!”.

David Guetta har spelat på Summerburst flera gånger de senaste åren.

– Sverige är fantastiskt. Jag vet inte vad ni svenskar äter till frukost, men publiken här är helt otrolig. Och jag fattar fortfarande inte hur ni kan ha så många talangfulla producenter och artister.

Någon speciell svensk du tänker på?

– Jag vill ha tillbaka Avicii! Jag saknar honom. Jag blev så ledsen när han slutade. Jag älskar hans musik och jag älskar honom som person.

Du har hållit på med musik ett bra tag nu. Hur länge orkar du fortsätta?

– Så länge folk fortsätter bjuda in mig till sådana här fantastiska festivaler och så länge jag är inspirerad i studion så vill jag fortsätta göra det här.

Blir du inte trött på det ibland?

– Vi blir alla trötta, livet som DJ är utmattande. Men vi blir också så lyckliga av det vi gör. Att vara uttråkad tror jag är ännu mer utmattande.

klar

Artikellänk är kopierad

Simon Krona
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro