ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är årets supergrupp

· 11 Feb 2016
Uppdaterad 11 Feb 2016

Foto: TT bild


Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och Uno Svenningsson är rutinerade som få. Nu slår stjärnorna ihop sig för ett vinnande koncept.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Isaksson, 43, och Uno Svenningsson, 56, är välkända och rutinerade artister liksom kollegan Tommy Nilsson, 55, som dessutom har vunnit Melodifestivalen en gång. Det var 1989 med “En dag” varpå Tommy åkte till Eurovision song contest och knep en hedrande fjärdeplats. 2007 tävlade Tommy och Uno emot varandra. Den förstnämnde kom direkt till final, Uno å sin sida åkte ur i Andra chansen tillsammans med dåvarande duettpartnern Irma Schultz.

Patrik Isaksson debuterade i Melodifestivalen 2006 med låten ”Faller du så faller jag”, han föll på målsnöret i Andra chansen men låten blev i alla fall en radiohit. Nu vill han ha en ny chans och har segervittring tack vare sina rutinerade partners.

LÄS MER: Schlagerballader imponerar i Malmö

– Revanschkänslorna är verkligen hundra procent. Jag har tagit med en vinnare och två av Sveriges bästa sångare, säger Patrik till svt.se, men poängterar att det är fantastiskt bara att få vara med.

Att ta hjälp av rutinerade kollegor och bilda en supergrupp är inget nytt koncept och har i många fall varit framgångsrikt.

Metro listar fler supergrupper vi minns.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro