ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är klara för "Stjärnorna på slottet"

Natalie Demirian · 23 Maj 2018
Uppdaterad 23 Maj 2018
Sven Melander, Alexander Karim, Camilla Läckberg.

Sven Melander, Alexander Karim, Camilla Läckberg. Foto: Johnny Wohlin/tv3/Ewa Marie Rundquist/Tv3/[email protected]


Camilla Läckberg, Sven Melander och Alexander Karim. Det är några av de medverkande i årets "Stjärnorna på slottet". "Är så otroligt hedrad", skriver Camilla Läckberg på Instagram.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu har SVT avslöjat vilka de fem kända personerna som medverkar i årets säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

Komikern och skådespelaren Sven Melander, 70, författaren Camilla Läckberg, 43, skådespelaren Kajsa Ernst, 55, skådespelaren Alexander Karim, 41 och skådespelaren och regissören Lena Söderblom, 82, är stjärnorna som ska gästa Teleborgs slott i sommar.

”Äntligen kan jag berätta. Är så otroligt hedrad att jag i år bjudits in att vara med i ”Stjärnorna på slottet”. Och i ett fantastiskt sällskap”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Även Alexander Karim berättar om sin medverkan på Instagram: ”Livet är till för upplevas – here we go!”, skriver han.

Här är de medverkande:

Sven Melander, 70 år:

Skådespelare och komiker, journalist i grunden. Mest känd för sin roll som ”Berra” i Lasse Åbergs ”Sällskapsresan” från 1980 och har bland annat medverkat i ”Nöjesmaskinen” och ”Nöjesmassakern” och gjort roller som kockarna Werner och Werner, trollet Rulle, Rattmuffen med fler.

Camilla Läckberg, 43 år:

Slog igenom med sin debutdeckare ”Isprinsessan” för 15 år sedan och tre år senare var hon Sveriges mest säljande författare. Hennes böcker har sålts i drygt 60 länder och hon har totalt skrivit tio bäcker i ”Fjällbacka”-serien. Hon har även släppt kokböcker, barnböcker och novellsamlingar.

Alexander Karim, 41 år:

Utbildande sig till skådespelare i Los Angeles och har medverkat i flera svenska filmer och tv-serier genom åren, nu senast i Viaplays ”Advokaten”. Har också en skådespelarkarriär utomlands, och har bland annat synts i tv-serien ”Tyrant” och i ”Dying of the light”.

Kajsa Ernst, 55 år:

Fick sitt genombrott i ”Masjävlar” 2004 och vann en Guldbagge för bästa kvinnliga biroll för den rollen. Även känd från ”Tomten är far till alla barnen” och har den senaste tiden synts i TV4-komediserien ”Finaste familjen”.

Lena Söderblom, 82 år:

Har varit skådespelare i över 60 år. Spelade ”Fru Papphammar” i ”Herr och Fru Papphammar” mot Gösta Ekman från 1978 och gjorde sin debut i Ingmar Bergmans ”Sommarnattens leende” 1955.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro