ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är klara för musik- och konstfestivalen Music & Arts

Alva Forsberg Fierro · 4 Apr 2016
Uppdaterad 4 Apr 2016

Foto: Luger


För femte året i rad arrangeras musik- och konstfestivalen Stockholm Music & Arts den 29-31 juli på Skeppsholmen i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Under tre dagar i juli fylls musikscenen med internationella och svenska storstjärnor som Kraftwerk, Ms. Lauryn Hill, Sigur Rós, Joan Baez, Kleerup och Titiyo.

– Det känns mer än värdigt att inledningsvis kunna presentera riktigt tunga artister som även var för sig säljer ut varenda spelning. Att kunna erbjuda allt detta tillsammans på intima och bländande vackra Skeppsholmen känns mäktigt. säger Joakim Skoglund, marknadschef hos arrangören Luger.

Utöver musik står flera konstnärliga projekt på menyn.

– I år har vi tagit ytterligare ett steg i utvecklingen av konstprogrammet och gjort ett stort samarbete med Moderna Muséet. Det har landat i att vi tillsammans kan presentera en riktig superstjärna till vår lineup i form av Yayoi Kusama. Ett drömnamn.

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro