ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är klara för TV4:s nya serie-satsning "Fartblinda"

Natalie Demirian · 16 Okt 2018
Uppdaterad 16 Okt 2018
Matias Varela och Julia Ragnarsson.

Matias Varela och Julia Ragnarsson. Foto: Peter Knutson/C More/TV4


Matias Varela och Julia Ragnarsson är klara för huvudrollerna i C More och TV4:s nya serie "Fartblinda". Serien bygger på journalisten Carolina Neuraths bok med samma namn, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Julia Ragnarsson, tidigare känd från ”Springfloden”, säger i pressmeddelandet att det känns lite nervöst att ta sig an uppgiften.

”Jag tror att tittarna kommer att uppleva ‘Fartblinda’ som en fräsch serie, något utöver det vanliga. Vi har inte sett någon thriller som utspelar sig i den här miljön i Sverige tidigare”.

Matias Varela, som har jobbat utomlands den senaste tiden, säger att han är förväntansfull inför rollen.

”Det ska bli otroligt roligt att göra ‘Fartblinda’. Att få jobba med Julia för första gången känns som en ynnest, liksom att göra något med FLX. På ett sätt känns det som att komma hem, jag började min karriär som grabb på TV4 och har de senaste åren inte jobbat så mycket i Sverige. Så att nu jobba i Sverige och dessutom med C More och TV4 känns som att komma hem”, säger han.

”Fartblinda” börjar spelas in i dagarna och kommer att få premiär på C More först. Något premiärdatum är inte bestämt. Serien beskrivs som en thriller som utspelar sig i den svenska finansvärlden, delvis inspirerad av verkligheten.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro