ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är Metros nya knattereportar

Katarina Arnstad Elmblad · 14 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Tanya Carlsson och Sergio Asencios för Metro på ”Grönan”. 

Tanya Carlsson och Sergio Asencios för Metro på ”Grönan”.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

VINNARE. Sergio Joakim Asencios, 10, och Tanya Carlsson, 12, vann Metros tävling ”Knattereporter för en dag”.I samband med Olympic Day Run på Gröna Lund på söndag den 20 maj får de chansen att träffa och intervjua bland andra OS-guldmedaljören i höjdhopp, Stefan Holm.Sergio kan knappt bärga sig.– Det ska bli så kul att komma till ”Grönan” och få intervjua en sportstjärna som Stefan Holm, säger Sergio som kanske ska bli journalist när han blir stor.

Vad tänker du ställa för fråga till Stefan Holm?– Det ska jag fundera på, säger Segio som inte vill avslöja sina frågor för reporterkonkurrenten Tanya.

Tanya  har redan en fråga klar som hon ska ställa till Stefan Holm.– Jag vill veta när han bestämde sig för att bli sportstjärna, säger Tanya.Lucky Twice, Mojje och The Crazy Frog finns också på plats  på Gröna Lund för att intervjuas av Metros unga skjutjärnsreportrar.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Arnstad Elmblad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro