ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är störst - i Spanien

johannes Finnlaugsson · 9 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

Popduon Lucky Twice från Malmö toppar listorna med Lucky”

klar

Artikellänk är kopierad

Sofie Larsson och Hannah Reynold i Lucky Twice ska på blixtvisit till Spanien, där singeln ”Lucky” toppar listorna. Senare i år ska de uppträda med låten i den spanska versionen av ”Big brother”.
Sofie Larsson och Hannah Reynold i Lucky Twice ska på blixtvisit till Spanien, där singeln ”Lucky” toppar listorna. Senare i år ska de uppträda med låten i den spanska versionen av ”Big brother”.Foto: Kinga Lezanska Sjölin

SINGEL. Sjuttonåriga Sofie Larsson och femtonåriga Hannah Reynold i duon Lucky Twice är storsäljande artister. Men det märks än så länge inte så mycket hemma i kalla Malmö. – I Spanien är singeln ”Lucky” etta på alla listor. Det finns väl mer partyglada människor längre söderut, säger Hannah Reynold.

Bakom duons musik finns samma producenter och låtskrivare som bland annat jobbat med September och Alcazar.– Det är sådan musik vi själva gillar och trivs med att sjunga, poppig disko, glad partymusik helt enkelt. Melodierna är ju sådana som sätter sig, säger Sofie Larsson.På lördag åker de på blixtvisit till Spanien. Två klubbspelningar, duons första, är inbokade samma natt. Sedan flyger de direkt tillbaka till Sverige – inte ens hotellrum är bokade.

Redan på måndag är de tillbaka i vardagen i skolan. Hannah går i nian på Bergaskolan, medan Sofie pluggar musik och teater på Heleneholms gymnasium. Det kommande albumet har spelats in på loven, och så länge har studier och musikkarriär gått att kombinera. – I värsta fall får vi kanske hoppa av skolan. Eller rättare sagt i bästa fall, säger Sofie Larsson och skrattar.Singeln ”Lucky” släpptes i Sverige den 31 januari. Albumet är färdiginspelat, men något releasedatum är ännu inte bestämt.

klar

Artikellänk är kopierad

johannes Finnlaugsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro