ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De är världsmästare i tv-tittning

Aron Andersson · 9 Maj 2014
Uppdaterad 9 Maj 2014

Det svenska rekordförsöket gick vägen. Vid klockan sex i morse fick vi två nya världsmästare i tv-tittning.

klar

Artikellänk är kopierad

De är världsmästare i tv-tittning
De är världsmästare i tv-tittning

Erik Pettersson och Mascoll Silverstolpe hade då sträcktittat på tv-serien ”24” i 87 timmar, vilket var det tidigare rekordet. Inte långt efter att rekordet slagits somnade den ena världsmästaren på en soffa. Erik Pettersson satt dock kvar i ytterligare några timmar. Och några minuter före den nya världsrekordstiden, 90 timmar, väcktes även Mascoll Silverstolpe och fick vara med om firandet.

När Metro träffade de två igår beskrev de nattimmarna som den svåraste utmaningen. – Då är det mörkt ute, helt tomt här inne och ingen rörelse. Vi är som zombies, som två döinger, sa Erik Pettersson då till Metro.

Målet var länge att nå upp till just 90 timmar, en tid som slutligen passerades vid klockan 9 på fredagsmorgonen.

För att hållas sig vakna har de två rekordutmanarna druckit mängder med Red Bull, kaffe och blivit serverade med såväl godis som mat. Under torsdagseftermiddagen skickade Kiefer Sutherland, som spelar huvudrollen Jack Bauer i tv-serien, en hälsning på Twitter, där han skrev att han var imponerad av deras insats.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro