ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De fick lämna Gamerz-huset – så blev lagen

Erik Glanell · 10 Maj 2017
Uppdaterad 10 Maj 2017
Hannes "HNS" Johansson mejade ner hela laget och kammade därmed hem Gamerz första ace.

Hannes "HNS" Johansson mejade ner hela laget och kammade därmed hem Gamerz första ace. Foto: Skärmdump/Gamerz


Två personer fick packa sina väskor och åka från Gamerz-huset. Och tisdagskvällens match blev en uppvisning i hur man kör över sina motståndare på Nuke.

klar

Artikellänk är kopierad

Det har varit ett par turbulenta dagar i Gamerz. Inte minst för lag röd. Hannes ”HNS” Johansson blev avstängd. Oliver ”revilioN” Heide kände sig påhoppad av sina lagkamrater. Och i går skulle båda lagen förlora en spelare var.

Det var nervösa tolv spelare som stod och väntade på att få sitt namn uppropat. När båda lagen fått sina fem deltagare var det bara Sebastian ”Mr Sawyer” Amilon och Anton ”Ninpoz” Bergman som stod kvar. De två svenska spelarna fick packa sina väskor och flytta ut ur gaminghuset.

”Jag var inte hundra procent säker om jag skulle få stanna för att det var lite struligt i det röda laget”, sade Oliver ”revilioN” Heide senare i studion.

På kvällen efter att lagen stod klara var det i sedvanlig ordning dags för match. En viktig sådan eftersom det på något sätt skulle bevisa vem av Oscar ”ins” Holm och Abdisamad ”SpawN” Mohamed som lyckas bäst med sina laguttagningar.

Kvällen fick dessutom en härlig tvist när självaste coachen och Counter strike-veteranen Oscar ”ins” Holm hoppade in i sitt lag röd för att ersätta Marius ”Muzzy” Lysholm som blivit sjuk.

Med åtta år sedan senaste proffsmatchen var självförtroendet knappast på topp.

”Jag är rostig. Det är uppenbart att jag inte kommer att fylla Muzzys skor. Förhoppningsvis får jag en massa lätta frags för att inte se för dålig ut på poängtavlan”, sa Oscar ”ins” Holm innan matchen som spelades på kartan Nuke.

Det visade sig dock snabbt att den gamle cs-räven inte fick så mycket att oroa sig för. Det röda laget kom in med ny energi efter den struliga veckan. De började som antiterrorister och startade med en glänsande pistolrunda av Oliver ”revilioN” Heide. Ett ace av Hannes ”HNS” Johansson och några snygga AWP-skott av Fredrik ”Elo” Annerström senare stod det 14–1 till lag röd i halvtid.

Trots att SpawN:s lag blå lyckades ta in några rundor när de bytt till antiterrorister så slutade matchen 16–7 till det röda laget.

”Jag tycker att det var bra att vi fick en så bra ct-halva. Vi har inte så mycket tid att förbereda oss så när vi fick en så bra ct-sida så kunde vi förlita oss på vanliga taktiker som terrorister”, sa lagledaren Oliver ”revilioN” Heide i studion efter matchen.

pil
Här är Gamerz-lagen efter tisdagen:

Lag blå:

Felix ”MenOx” Myhr

Sebastian ”Ensa” Aas

Jonas ”Queenix” Dideriksen

Adam ”Wolfy” Andersson

Joachim ”capS” Folsing

Lag röd:

Fredrik ”Elo” Annerström

Hannes ”HNS” Johansson

Oliver ”revilioN” Heide

Martin ”DahlarN” Brevik

Marius ”Muzzy” Lysholm

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro