ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De fyra favorittippade gick vidare i Self Made

Natalie Demirian · 15 Apr 2017
Uppdaterad 15 Apr 2017
Dylan Diomari, Ida Rydberg, Johan-Emil Johansson och My Kullsvik.

Dylan Diomari, Ida Rydberg, Johan-Emil Johansson och My Kullsvik. Foto: Privat


Det blev de fyra favorittippade deltagarna som gick vidare till nästa fas i den digitala musiktävlingen Self Made: John-Emil Johansson, Dylan Diomari, Ida Rydberg och My Kullsvik.

klar

Artikellänk är kopierad

Inför torsdagens veckofinal var 16-årige Dylan Diomari rankad etta och nu står det klart att han också går vidare till nästa fas i tävlingen.

Han har tidigare sagt till Metro att det var en klasskompis som tipsade honom om att vara med i Self Made.

– Jag tänkte varför inte? Jag ser hur långt jag kan komma. Jag vill försöka få ett namn genom den här tävlingen och sedan fortsätta därifrån.

LÄS MER
De kommer att leda nya talangprogrammet ”Self Made”

John-Emil Johansson, 24, var rankad tvåa och även han tog sig vidare. Det gjorde också den tredje rankade, My Kullsvik, 21, och den fjärde rankade Ida Rydberg, 22.

Nästa gång vi får se de fyra artisterna blir när nästa fas i tävlingen, utvecklingsfasen, drar i gång den 28 april. Tills dess pågår fortfarande auditions med veckofinaler.

pil
Så går Self Made till

Auditions 19 mars – 27 april

Under den här perioden kan du starta en profil och ladda upp din första video. De åtta mest populära videorna under veckan kvalificerar till veckofinal. Veckofinalen sker live på torsdagar via Self Mades plattform och fansen utser vinnaren efter en röstning under följande fredag och lördag. Vinnaren varje vecka går vidare direkt till nästa steg. Det pågår under sex veckor där antalet som går vidare ökar med en person varje vecka.

Utvecklingsfas 28 april – 8 maj

De 21 deltagare som gått vidare från auditionfasen går in i utvecklingsfasen för att bli coachade av artister, producenter och kända profiler. Fansen utser 12 talanger som går vidare till finalistfasen.

Finalistfas 9 maj – 26 maj

12 finalister får åka till Stockholm för att arbeta med professionella musiker, skapa sin egen musik och uppträda live. Man följer finalisterna på plattformen med en semifinal på Berns Salonger i Stockholm och korar den slutliga vinnaren av Self Made i samband med en livesänd final på Gröna Lund i Stockholm.

På goselfmade.com kan du ta del av tävlingen.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro