ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De gör upp i hårdaste Robinson någonsin”

Emma Björkman · 19 Aug 2012
Uppdaterad 19 Aug 2012
De gör upp i ”hårdaste  Robinson någonsin” Här är alla vinnarsugna deltagare i ”Robinson – revanschen” och programledaren Paolo Roberto. Redan i kvällens premiärprogram utsätts de för en tävling där vinnaren får en stor fördel.

De gör upp i ”hårdaste Robinson någonsin” Här är alla vinnarsugna deltagare i ”Robinson – revanschen” och programledaren Paolo Roberto. Redan i kvällens premiärprogram utsätts de för en tävling där vinnaren får en stor fördel. Foto: Gustav Hugosson


I kväll har Robinson – revanschen” premiär. Det är den tuffaste omgången någonsin, enligt programledaren Paolo Roberto. – Paolo snackar goja, säger ”Robinson”-Robban Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

15 år efter den svenska urpremiären av ”Robinson” återförenas tolv gamla deltagare. El Nido i Filippinerna – där gör de upp om vinsten i ”Robinson – revanschen”. 

– Den här säsongen är tuffare än de tidigare. Den är tuff rent psykiskt, deltagarna vet inte alls vad som ska hända och är helt utlämnade till mig. Alla mina säsonger har varit tuffa rent fysiskt, tävlingarna är hårda och tuffa, säger programledaren Paolo Roberto.

Även Deniz Özen, Sophie Uppvik, Hjalmtyr Daregård och Susanne Rittedal Söderblom tycker att den nya säsongen är den hårdaste.

– Den här gången var det mindre mat, tuffare tävlingar och en större osäkerhet. Vi visste bara vad som skulle hända två timmar framåt och kunde aldrig slappna av, säger Susanne Rittedal Söderblom som deltog 1998. 

Trots produktionens ansträngningar för att utsätta deltagarna för oväntade vändningar tycker åtta av tolv deltagare att den nya säsongen inte är så kämpig.

– Jag tycker att det var tuffast första gången jag var med. Då visste man inte vad som väntade. Jag tycker att den här omgången var den enklaste psykiskt men hade det fräckaste upplägget, säger Johnny Leinonen som deltog 1999 och 2004. 

Mest rutinerad i gänget är ”Robinson”-Robban Andersson som deltagit 1999, 2003 och 2005. 

Paolo säger att det här var den tuffaste säsongen?

– Paolo snackar goja. 1999 var den tuffaste omgången eftersom svälten gjorde det tufft. Paolo lyckades inte ta mig på sängen en enda gång. Jag förväntade mig mer, säger ”Robinson”-Robban Andersson. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro