ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De här sakerna ska du absolut inte prata om på första dejten

Linnéa Borgert · 10 Aug 2017
Uppdaterad 10 Aug 2017
Om du vill ha en lyckad första dejt borde du inte prata om ditt ex.

Om du vill ha en lyckad första dejt borde du inte prata om ditt ex. Foto: Alamy


Om du är lite nervös kan det vara lätt att babbla på om allt möjligt på första dejten. Men tänk på vad du säger – vissa samtalsämnen är nämligen väldigt avtändande, enligt svenska singlar.

klar

Artikellänk är kopierad

Visst kan det vara svårt att komma på vad man ska prata om på dejten, men vissa saker bör du definitivt undvika. Det visar en undersökning som dejtingappen Happn har gjort.

Över hälften av de tillfrågade svenska singlarna svarade att det mest avtändande är att prata om tidigare relationer. Pengar eller religion verkar inte heller vara några höjdare.

Så vad ska man prata om i stället då? Enligt undersökningen är det fritt fram att prata om drömmar, tv-serier, filmer och vänner.

Här är de mest avtändande samtalsämnena

1. Tidigare relationer – 51 %

2. Pengar – 37 %

3. Religion – 34 %

4. Politik – 28 %

5. Sport – 15 %

pil
Om undersökningen

Kartläggningen är baserad på en nordisk undersökning bland 4 155 användare på dejtingappen Happn, varav 1 060 svenskar. Singlarna fick svara på frågan: ”Vilka samtalsämnen är de mest avtändande på första dejten?”.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnéa Borgert
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro