ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De jagar Katniss i nya Hunger games”-filmen

Emma Björkman · 19 Nov 2013
Uppdaterad 20 Nov 2013

På onsdagen går The hunger games: catching fire” upp på svenska biografer. Här är de två nya ansiktena att hålla koll på i filmen.

klar

Artikellänk är kopierad

Jena Malone och Sam Claflin (på sidorna) ska slåss mot huvudpersonen Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i nya ”The hunger games: catching fire”.
Jena Malone och Sam Claflin (på sidorna) ska slåss mot huvudpersonen Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i nya ”The hunger games: catching fire”.Foto: TT Bild

I den andra filmen i ”The hunger games”-serien tvingas hjältinnan Katniss Everdeen återigen in på arenan för en kamp på liv och död. Den här gången måste hon slåss mot andra före detta vinnare. En av dem är Finnick Odir, som spelas av Sam Claflin, 27 – en hunk som inte drar sig för att använda sig av sitt utseende för att få vad han vill ha. – Att närma sig en karaktär som beskrivs som en slags gud var rätt svårt. Jag blev tvungen att genomgå en stor fysisk förändring som inkluderade att raka mitt bröst, säger Sam Claflin. Inne på arenan finns även okontrollerbara och dramatiska Johanna Mason, som spelas av Jena Malone, 28.  – Det jag tyckte var så fantastiskt med Johanna Mason är att hon inte är insmickrande, att hon är tuff, sanningsenlig, våldsam och arg. Jag tror inte att hon gör något av det bara för att vara en bråkstake. Faktum är att jag tror att det är en överlevnadsteknik, säger Jena Malone. I ”The hunger games: catching fire” står även ny man bakom kameran. Regissören Francis Lawrence har tagit över efter Gary Ross.  – En av sakerna jag ville säkerställa var att filmerna fortfarande skulle hänga ihop estetiskt, säger han. 

LÄS MER: Jennifer Lawrence lever sitt drömlivNu kan du klä dig som i "The hunger games"Här tappar "Hunger games"-stjärnan nästan klänningen

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro