ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De kommer att leda nya talangprogrammet Self Made”

Aron Andersson · 7 Apr 2017
Uppdaterad 7 Apr 2017

Nu är det klart vilka som tar hand om talangerna i Self Made”. Systrarna Hoss har själva bakgrund inom musikbranschen: ”Det känns superkul.”

klar

Artikellänk är kopierad

Snart är det tv-premiär för nya talangprogrammet ”Self Made” som ska vaska fram nästa svenska musikstjärna. Nu är det klart att systrarna Hoss, Roshi och Sharareh, kommer att leda programmet när det börjar sändas på Dplay och Kanal 5 från och med långfredagen.

– Det känns superkul, det är ett nytt projekt och det känns spännande att vara en del av det, säger Roshi Hoss.

– Först och främst så älskar vi likt många andra musik, sen är vi själva i viss mån ”self made” och använder digitala plattformar för att nå ut med våra budskap, säger Sharareh Hoss.

LÄS MER: Här är de som gör upp i talangtävlingen

Båda systrarna har en bakgrund inom musikbranschen. Sharareh har jobbat som stylist med artister och Roshi är själv artist och har bland annat tävlat i ”Idol”.

– Det är en annan typ av tävling än ”Self Made”. Här är det tittarna som röstar på ett helt annat sätt, det är en fri plattform och ingen som dömer deltagarna. Ingen säger ”du ska vara så här”, utan du får vara dig själv, säger Roshi Hoss.

Under programmets gång kommer deltagarna få träffa sina fans och etablerade artister som ger dem tips och berättar om sin egen resa.

LÄS MER: Frida och Cameron vidare i ”Self made”

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro