ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

de la Cours musik i skuggan av sjukdomen

Metro · 18 Dec 2013
Uppdaterad 18 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

de la Cours musik i skuggan av sjukdomen 
  de la Cour under tiden i popgruppen Yvonne.
de la Cours musik i skuggan av sjukdomen de la Cour under tiden i popgruppen Yvonne.Foto: TT

Jakten på miljonerna

1  Miljonjakten. Ett av tv--rutans mer glammiga tävlingsprogram, Postkodlotteriets ”Miljonjakten”, är tillbaka med en ny säsong. Med lite tur, taktik och ordentligt med is i magen kan den tävlande få gå hem med den högsta vinsten på tio miljoner kronor. Renée Nyberg är återigen program-ledare och -Martin Lidberg är hennes sidekick. TV3, 19.00.

Med musiken som överlevnad

2  Henric de la Cour. En dokumentär om de la Cours musik och liv som har färgats av hans allvarliga och obotliga sjukdom cystisk fibros som han haft sedan barnsben. de la Cour började sin karriär på 90-talet i pop-rock-bandet Yvonne. SVT2, 20.00.

Nu är det jul med Ernst igen

3  Jul med Ernst. Det sista julstöket ska fixas på orange-riet på Kohlswa herrgård inför Ernst Kirchsteigers stora fest i ”Jul med Ernst”. Till den stora julgranen som kommit på plats gör Ernst juldekorationer av marshmallows och mässings-folie. I köket blir det snabba ryck när han slänger ihop sill-inläggningar och gör senap . TV4, 20.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro