ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De sjukaste sakerna du kan köpa på Ebay

Aron Andersson · 5 Okt 2011
Uppdaterad 5 Okt 2011

En potatis som ser ut som en penis. Eller en Napoleon-staty i verklig storlek. Här är de sjukaste sakerna du kan köpa på Ebay.

klar

Artikellänk är kopierad

Den här stenen ser ut som Jesus. Det har säljaren bevis på. Stenen, som han hittade på en utflykt bland klippor i Arizona, USA, blev nämligen fotograferad för boken "Look It's Jesus" (Titta det är Jesus). Den går att köpa direkt för knappt 2 000 kronor. Säljaren menar att stenen skulle passa bra i ett smycke.
Den här stenen ser ut som Jesus. Det har säljaren bevis på. Stenen, som han hittade på en utflykt bland klippor i Arizona, USA, blev nämligen fotograferad för boken "Look It's Jesus" (Titta det är Jesus). Den går att köpa direkt för knappt 2 000 kronor. Säljaren menar att stenen skulle passa bra i ett smycke.Foto: Ebay.
Har du en fotfetisch eller är bara allmänt intresserad av fötter? Då kan du köpa över 25 bilder på fötter. Auktionen tar slut den 27 oktober så skynda att fynda.
Har du en fotfetisch eller är bara allmänt intresserad av fötter? Då kan du köpa över 25 bilder på fötter. Auktionen tar slut den 27 oktober så skynda att fynda.Foto: Ebay.
Det här kanske ser ut som en vanlig bordsduk, men faktum är att det är det förmodligen också. Säljaren påstår dock att den är hemsökt. Det var kanske inte så många potentiella köpare som trodde på påståendet, med tanke på att ingen budade på spökduken.
Det här kanske ser ut som en vanlig bordsduk, men faktum är att det är det förmodligen också. Säljaren påstår dock att den är hemsökt. Det var kanske inte så många potentiella köpare som trodde på påståendet, med tanke på att ingen budade på spökduken.Foto: Ebay.
Vem vill inte ha en Napoleon-staty i verklig storlek i vardagsrummet? Om du skyndar dig har du chans att fynda just den här statyn. Köp-nu-pris är lite över 5 000 kronor.
Vem vill inte ha en Napoleon-staty i verklig storlek i vardagsrummet? Om du skyndar dig har du chans att fynda just den här statyn. Köp-nu-pris är lite över 5 000 kronor.Foto: Ebay.
En käpp tillverkad av en tjurpenis, hur låter det? För knappt 300 kronor kunde den ha blivit din. Men nu är chansen förbi. Den 83 centimeter långa käppen har redan sålts efter att sju bud lagts på den.
En käpp tillverkad av en tjurpenis, hur låter det? För knappt 300 kronor kunde den ha blivit din. Men nu är chansen förbi. Den 83 centimeter långa käppen har redan sålts efter att sju bud lagts på den.Foto: Ebay.
Den här uppblåsbara bollen trär du över huvudet och använder till... Ja, någon som är lite kinky skulle kanske använda den i sovrummet. Men för det här, eventuellt begagnade, exemplaret får du betala 425 kronor.
Den här uppblåsbara bollen trär du över huvudet och använder till... Ja, någon som är lite kinky skulle kanske använda den i sovrummet. Men för det här, eventuellt begagnade, exemplaret får du betala 425 kronor.Foto: Ebay.
Den som kan sin Star Wars vet att den här handmålade tavlan föreställer karaktären Admiral Ackbar. Auktionen avslutades den 4 oktober och tavlan gick för över 500 kronor.
Den som kan sin Star Wars vet att den här handmålade tavlan föreställer karaktären Admiral Ackbar. Auktionen avslutades den 4 oktober och tavlan gick för över 500 kronor.Foto: Ebay.
En docka från yttre rymden? En docka som föreställer en utomjording låter kanske inte så konstigt i sig. Men när dockan ser ut som en vanlig bebis med ett alienhuvud är det kanske några som hajar till. Åtminstone två personer ser ut att ha varit intresserade innan auktionen tog slut den 2 oktober.
En docka från yttre rymden? En docka som föreställer en utomjording låter kanske inte så konstigt i sig. Men när dockan ser ut som en vanlig bebis med ett alienhuvud är det kanske några som hajar till. Åtminstone två personer ser ut att ha varit intresserade innan auktionen tog slut den 2 oktober.Foto: Ebay.
"Den här potatisen ser ju ut precis som en penis", måste säljaren ha tänkt när han drog upp den ur jorden och bestämde sig för att sälja knölen på Ebay. Auktionen är dessvärre redan avslutat och affären ser inte ut att ha gått så bra för säljaren. Ingen budade.
"Den här potatisen ser ju ut precis som en penis", måste säljaren ha tänkt när han drog upp den ur jorden och bestämde sig för att sälja knölen på Ebay. Auktionen är dessvärre redan avslutat och affären ser inte ut att ha gått så bra för säljaren. Ingen budade.Foto: Ebay.

Sajten Oddee har listat några av de konstigaste grejerna du just nu kan hitta på Ebay. Vissa av sakerna i bildspelet är redan sålda. Vissa auktioner går snart ut, och andra prylar kan du köpa direkt, om du har tillräckligt med pengar. Bläddra i bildspelet för att hitta något just för dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro