ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De skämtar om galna fyllefester

Emma Björkman · 26 Sep 2011
Uppdaterad 26 Sep 2011
Thérèse Andersson som sin karaktär Rebecka: ”Hon är en skön tjej om hon får säga det själv, en typisk festprimadonna som älskar att festa, synas och vara singel”.

Thérèse Andersson som sin karaktär Rebecka: ”Hon är en skön tjej om hon får säga det själv, en typisk festprimadonna som älskar att festa, synas och vara singel”. Foto: Sven Prim / TV 6


Här är programmet som ser nyktert på din fylla. Karatefylla” driver med våld, sex, droger och alkohol.

klar

Artikellänk är kopierad

En ensam man letar ständigt efter någon att gå på afterwork eller efterfest med. En spritfylld kickoff spårar ur. En man gör bort sig rejält när han ska ta sin relation med flickvännen till nästa nivå.

Redan i förtexterna till TV6 nya humorsatsning ”Karatefylla” varnas det för att programmet innehåller skämt om våld, sex, droger och sprit. – Jag tror att antingen kommer man älska det eller inte tycka om det alls. De som ser med kritiska ögon på programmet kommer att haka upp sig på det vi skämtar om, säger skådespelaren Thérèse ”Terran” Andersson, känd från musikaler som ”Footloose” och ”My fair lady” samt från Melodifestivalen under eget namn och med Pay TV.

Bara reklamen för programmet har väckt reaktioner. – En del skriver ”Hur fan kan ni skämta om alkohol?” men då har de inte tittat på det med nyktra ögon. Vi gör egentligen ett samhällskritiskt program. Skämten visar baksidan med alkohol, vi glorifierar inte det, säger Thérèse Andersson.

Vad kommer de som kommer älska programmet att falla för? – De kommer att känna igen sig i de sjuka karaktärerna och hur fel det kan bli med alkohol. Programmet driver skämt så långt det går och karaktärerna gör det man annars bara tänker men inte får göra. 

Andra medverkande i ”Karatefylla” är bland andra Kim Sulocki, Måns Nathanaelson, Thess Persson och Anton Körberg.

I det första programmet driver ni med efter-jobbet-ölen, hur är era egna afterworkar? – När vi har lekt fulla på krogen en hel dag blir våra after workar så att vi köper chips, dip och åker till Baluba och kollar på ”Simpsons”. Vi dricker sällan alkohol, man är trött på det, säger Thérèse Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro