ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De skulle mörda Justin Bieber

Tomas Lundin · 13 Dec 2012
Uppdaterad 13 Dec 2012
De skulle mörda Justin Bieber Dana Martin, till vänster, anlitade Mark Staake, mitten, och hans brorson för att döda Bieber.

De skulle mörda Justin Bieber Dana Martin, till vänster, anlitade Mark Staake, mitten, och hans brorson för att döda Bieber.


klar

Artikellänk är kopierad

Två män är gripna för planer att strypa och kastrera flickidolen Justin Bieber med en slips i anslutning till en spelning i New York. 

Mark Staake och brorsonen Tanner Ruane greps i Vermont efter att planerna på deras attentat röjts. 

Staake hade mött Dana Martin, en dömd mördare, i fängelse där han fick uppdraget att mörda Bieber, raporterar KRQE. 

Dana Martin våldtog och mördade en kvinna år 2000. Under tiden i fängelset ska han ha utvecklat en besatthet för Justin Bieber och till och med skaffat en Bieber-tatuering. 

Staake rekryterade i sin tur sin brorson för att hjälpa till vid attentatet, som skissats upp i detalj av fången. Bieber skulle strypas med en paisleymönstrad slips och brorsonens jobb skulle vara att kastrera idolen, enligt KRQE. 

Förutom Bieber skulle även två av Martins rivaler och en livvakt dödas med samma paisleymönstrade slips.

Men planerna gick om intet när beställaren själv avslöjade planerna och satte dit de två männen innan några av morden hann ske, skriver KRQE. När brorsonen greps i Vermont hade han vad som beskrivs som "mordverktyg" och en sekatör med sig.

Justin Bieber har ännu inte kommenterat mordplanerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro