ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

De söker Sveriges vassaste penntestare

Metro · 18 Jan 2018
Uppdaterad 1 Feb 2018
Du behöver inte vara en etablerad konstnär för att bli penntestare.

Du behöver inte vara en etablerad konstnär för att bli penntestare. Foto: Shutterstock/IBL


Tycker du om att måla och vill dryga ut kassan eller fylla på sparkontot? Då är det här jobbet för dig! Nu presenterar Pen Store årets roligaste extraknäck – penntestare.

klar

Artikellänk är kopierad

Alla som tycker om att rita och måla har garanterat spenderat alldeles för mycket tid med att pröva nya produkter i jakt på den perfekta penseln eller stiftet. Men nu kan du faktiskt tjäna pengar på att testa både pennor och konstnärsmaterial.

– Vi satt och pratade om hur vi skulle kunna göra för att få mer input om våra produkter och kom på att vi anställer en penntestare! Hur häftigt vore det inte att få betalt för att rita och måla – en dröm för många konstintresserade som kanske inte har råd att köpa nytt material regelbundet, säger Alice Myr, marknadsansvarig på Pen Store.

Vi vill att vår penntestare ska ha roligt på jobbet, säger Alice Myr, marknadsansvarig på Pen Store. Foto: Privat
Vi vill att vår penntestare ska ha roligt på jobbet, säger Alice Myr, marknadsansvarig på Pen Store. Foto: Privat

”Passar alla åldrar”

Du behöver inte vara en etablerad konstnär för att bli penntestare. En passion för att teckna, måla och rita väger tyngre än en examen från konstfack. Du får dessutom behålla alla produkter som du testar.

– Kan du skriva och fotografera blir vi jätteglada eftersom vi kommer att använda dina texter och bilder till vår marknadsföring, säger Alice Myr.

Arbeta hemifrån

Hon berättar att man kan arbeta när som helst – och var som helst. Det går lika bra att ligga i en solstol och måla av solnedgången som att sitta och skissa hemma i köket hos föräldrarna. Pen Store tycker nämligen inte att åldern har någon betydelse för att bli en bra penntestare.

– Vi välkomnar alla ansökningar. Det finns inte heller någon checklista som du måste gå efter när du testar våra produkter – var kreativ och gå loss på materialet. Vi vill att vår penntestare ska ha roligt på jobbet, säger Alice Myr.

pil
Så blir du en penntestare

• Pen Store älskar pennor och erbjuder alltid det vassaste alternativet för både hobby- och professionella konstnärer.

• Som penntestare på Pen Store kommer du testa mängder av pennor och material.

• Du jobbar hemifrån – och får behålla allt som du testar.

Sök jobbet som penntestare senast 12 februari 2018!

pil
3 pennset som gör dig mer kreativ

1. Sharpie 28-pack tuschpennor

Den amerikanska kultmarkern Sharpie säljs i storpack med regnbågens alla färger. Setet innehåller Sharpies populära Fine Marker i 24 unika färger samt fyra dubblettfärger.

Klicka hem den här.

2. ZIG Clean Color Real Brush 6-pack

Clean Color Real Brush från Kuretake ZIG har en riktig penselspets och passar till allt från snabba skisser till detaljrik serieteckning och effektfulla illustrationer. Den är dessutom både följsam, vattenbaserad och laverbar – vilket ger möjlighet till välgjorda akvarelleffekter.

Klicka hem den här.

3. Faber-Castell PITT Monochrome Set

Ett behändigt konstnärsset som innehåller pastellpennor, pastellkritor, grafit, kolpenna, naturligt kol, pappersstompfer och knådgummi. Materialet levereras i ett hållbart metalletui – perfekt att ta med sig på resan.

Klicka hem den här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro