ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De största snackisarna från den tredje deltävlingen

· 22 Feb 2016
Uppdaterad 22 Feb 2016

Foto: TT bild


Hemliga låtskrivare, sexskämt och förkylningar. Tredje deltävlingen i Melodifestivalen, som gick av stapeln i Norrköping, är över och här är dess fem största snackisar.

klar

Artikellänk är kopierad

Schyfferts sexskämt

Henrik Schyffert var veckans sidekick till Gina Dirawi och programledaren gjorde en mellanakt som är närmare Schyfferts vanliga gig – han ståuppade. Däremot var det en lite förfinad repertoar som till slut nådde ut till tv-tittarna. Under veckan har Henrik fått bassning för sina grova skämt som inte lämpade sig för familjeunderhållning. Men han fick i alla fall med ett skämt som sin rakade pung.

Förkylningar och häxbrygder

Som ett brev på posten kom den obligatoriska influensan och spred sig i Mello-bubblan. Artisterna kämpade med olika häxbrygder på ingefära och grejer och Lisa Ajax halsade honung. Till och med studiomannen Henric von Zweigbergksom styr upp allt kraxade i sin mikrofon. Swingfly hade det kämpigast av alla. Rapparen har hostat sig igenom genrep, flåsat och rosslat och i feberyran inte satt en enda kamera. 

Kleerup och Åhlund nobbade Melodifestivalen 

Andreas Kleerup och Jocke Åhlund är årets minst väntade schlagerkompositörer. Men de som hade hoppats se dem i Melodifestivalen för att stötta Swingfly och Helena Gutarra när de framförde ”You carved your name” fick bli besvikna. Trots att det förväntas av låtskrivare att delta så dök Kleerupoch Åhlund inte upp.

– Jag är fast här hemma och kunde inte komma ner, jag tror det var samma för Andreas, sa Åhlund till TT.

SMILOs bollar

När gruppen SMILO framförde låten ”Weight of the world”hade de stora studsbollar/ballonger som studsade i folkhavet och på scenen – och pyro. Kanske inte den bästa kombinationen. Produktionen har haft ett väldigt sjå att få styr på ballongerna och hålla undan dem från elden. Men under ett genrep lyckades naturligtvis en boll hamna direkt på pyrot och exploderade. Men det började i alla fall inte brinna som det såg ut ett tag. Och lyckligtvis inträffade inget under tv-sändningen.

Härliga Sigrid

Den lilla skådespelerskan som tidigare medverkat under jubel i Melodifestivalen och som senast synts i julkalender drog ned skämt på Schyfferts bekostnad. 

Bland annat sa Sigrid när hon fick rida på Henrik Schyfferts axlar:

– Jag har alltid velat rida på en dinosaurie.

Detta nioåriga stjärnskott lär vi se mer av.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro