ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De svarade på Thereses och Christophers annons – nu ska de (förhoppningsvis) fira nyår ihop

Karolina Skoglund · 10 Dec 2014
Uppdaterad 10 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Therese och Christopher.
Therese och Christopher.Foto: Privat.

Josephine och Miguel är ett av paren som hörde av sig till Therese och Christopher, som Metro skrev om då de sökte nyårssällskap på Blocket. Nu ser det ut som att de ska fira nyår tillsammans. 

Josephine Palm, 25, såg Metros artikel om att Therese och Christopher sökte efter par att fira nyårsafton med i deras villa i Tyresö – och svarade dem direkt. Något som hennes sambo Miguel Leander, 28, fick reda på som en trevlig överraskning. – Jag tyckte det bara lät som en kul grej när hon berättade om att hon hört av sig. Det är ju alltid samma sak på nyår. Man styr upp någon akutgrej precis innan, och så blir det enligt tradition. Man vill inte gå ut på krogen. Så det här blir en kul, ny grej, säger Miguel.

Är det spikat att ni ska dit nu då? – Det är inte bestämt ännu. Vi är ett av finalistparen hur sjukt det än låter (skratt).

Om Therese och Christopher vill fira nyårsafton med Josephine och Miguel kommer de absolut att tacka ja. – Absolut. Det är långt ifrån det galnaste vi gjort. Det är kul att träffa nytt folk. Killen och jag verkar ha lite samma intressen också. Vi båda gillar till exempel motorcyklar och att laga mat. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro