ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De tar årets första dopp

Carl Cato · 23 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Det var skitkallt.  August Lagerström och Emil Marsten tog ett spontandopp vid Rålambshovsparken i går.

– Det var skitkallt.  August Lagerström och Emil Marsten tog ett spontandopp vid Rålambshovsparken i går. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Andra solade på Munkbrokajen i Stockholm.
Andra solade på Munkbrokajen i Stockholm.Foto: Urban Brådhe

De senaste dagarnas pangväder fortsätter. I dag blir det höga temperaturer i hela Sverige. Men passa på att sola nu. Till helgen finns risk för regn.Solsugna svenskar har njutit av de senaste dagarnas kanonväder. Det fina vädret håller i sig även i dag, men det gäller att passa på – till helgen finns risk för regn.

De senaste dagarna har hela södra Sverige haft temperaturer mellan 10–15 grader celsius. I de uppländska orterna Sala och Film nådde temperaturen under eftermiddagen i går 17,2 grader och i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö visade termometern på 14 grader.– Det blir lika varmt och skönt på torsdag som det varit de senaste dagarna, men sedan kommer vädret att bli sämre. Temperaturen blir fortsatt hög, men i helgen finns det risk för lokala skurar, säger Lisa Frost på SMHI.

Under fredagen blir vädret ostadigt i hela landet med risk för skurar på västkusten och i norra Norrland.

Även lördagen får ostadigt väder med risk för skurar och på söndag kommer moln att dominera vädret i hela landet.

klar

Artikellänk är kopierad

Carl Cato
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro