ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De vågade bilderna på Miley Cyrus som alla snackar om

Emma Björkman · 8 Sep 2014
Uppdaterad 8 Sep 2014
Miley Cyrus med designer Alexander Wang på hans fest. Enligt hennes Instagramkonto var det "bästa natten någonsin".

Miley Cyrus med designer Alexander Wang på hans fest. Enligt hennes Instagramkonto var det "bästa natten någonsin". Foto: Instagram.com/mileycyrus


klar

Artikellänk är kopierad

Ända sedan popstjärnan Miley Cyrus, 21, lämnade Disneys Hannah Montana bakom sig har hon gång på gång visat att hon inte bryr sig ett dugg om vad andra tycker om henne. I helgen gjorde hon det igen och gick på stjärndesignern Alexander Wangs hemliga och superexklusiva efterfest på New Yorks modevecka i bar överkropp med glassformad brösttejp som täckte hennes bröstvårtor. Hon har själv lagt upp bilder på sin omskrivna utstyrsel på sitt Instagramkonto och reaktionerna från fansen har inte låtit vänta på sig. Vissa är negativa – ”Yuck! Vad hände med Miley Montana? Se på henne nu… Förstört sitt liv vid en ålder av vad?” – medan andra stöttar sin idol – ”Det är hennes liv, låt henne leva som hon vill. Hon kommer att uppmärksamma alla hatare genom att ignorera dem. Om du inte gillar hennes foton så titta inte på dem. Det finns ingen anledning att skriva elakt om dem”.

"Förresten, jag har inget märkligt utslag. Jag fick rosa glitter gnuggat över hela mig på partybussen. #rave", skriver Miley Cyrus om bilden på sitt Instagramkonto.
"Förresten, jag har inget märkligt utslag. Jag fick rosa glitter gnuggat över hela mig på partybussen. #rave", skriver Miley Cyrus om bilden på sitt Instagramkonto.Foto: Instagram.com/mileycyrus
Miley Cyrus bar även ett par solglasögon täckta med piller.
Miley Cyrus bar även ett par solglasögon täckta med piller.Foto: Instagram.com/mileycyrus
klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro