ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

De vann Paradise hotel” 2018 – efter den dramatiska kulceremonin

Natalie Demirian · 7 Nov 2018
Uppdaterad 7 Nov 2018
Det blev en minst sagt dramatisk final i "Paradise hotel".

Det blev en minst sagt dramatisk final i "Paradise hotel". Foto: TV3/Screenshot


Robin Mos” Andersson och Jennifer Karlsson är vinnarna av ”Paradise hotel” 2018. Det hela slutade med en intensiv kulceremoni, där Robin Andersson valde att kasta kulan. – Jag var med för tredje gången i ”Paradise hotel” och andra gången i final. Det var dags att kasta kulan, säger han till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter en jämn omröstning stod det klart att Robin ”Mos” Andersson och Jennifer Karlsson kammade hem segern i TV3:s ”Paradise hotel” framför Genri Teivald och Erika Holm.

Inför den efterföljande kulceremonin, där vinnarna har möjlighet att antingen blåsa varandra på vinstsumman på totalt en halv miljon kronor eller dela på pengarna, fick de skriva upp varsitt namn på en tidigare deltagare de ville dela vinstsumman med vid en eventuell kulkastning.

Robin Andersson, som nu har vunnit ”Paradise hotel” två gånger, valde att kasta kulan på 250 000 kronor, till många tidigare deltagares stora jubel. Men det jublet blev kortvarigt när de insåg att namnet han skrivit upp var Rebecca Karlsson – Jennifers syster – som i sin tur kommer att dela den resterande summan på 250 000 kronor med Jennifer.

– Jag kände att jag är med för tredje gången i ”Paradise hotel” och andra gången i final. Det var dags att kasta kulan. Mot Jennifer ville jag egentligen inte göra det, men jag tänkte att hon ändå skulle känna att det är okej eftersom att jag skrev Rebecca på lappen, säger Robin Andersson.

Han säger att hånen från de tidigare deltagarna också spelade in i beslutet om att kasta kulan.

– De stod där med hånflin när vi satt på finalstolarna. Jag kände mig så trött på dem. Då tänkte jag att fan vad gött det hade varit att kasta kulan och höra alla jubla och skratta åt Jennifer, vilket de även gjorde, och att jag sedan inte delar pengarna med någon av dem, utan med hennes syster Rebecca. Jag förstod inte hur de kunde stå och bete sig så där och jag tänkte att ”nu ska vi sätta dit de jävlarna”, för de gick oss verkligen på nerverna.

Både Jennifer Karlsson och hennes syster Rebecca Karlsson fick motta många påhopp från flera av de andra deltagarna under säsongens gång efter att Rebecca checkade in på hotellet.

– Nu när jag tittar tillbaka på det så rör det som har hänt därinne inte mig så mycket i ryggen. Det är klart att man reagerar på vissa saker man får höra folk säga, för att det visar sig att vissa är helt andra personer än vad man trodde, säger Jennifer Karlsson och fortsätter:

– Vi blev utmålade som de onda, som om de andra inte alls har gått runt och spelat. Men de gjorde ju verkligen precis samma sak, det är bara det att vi gjorde det lite bättre. Ja, det suger när man inte vinner, men för det kan man inte gå runt och häckla folk.

Hur är relationen mellan er två i dag?

– Jag känner att Jennifer är en tjej som jag alltid kommer att vilja ha som kompis. Det var inte många jag tyckte var skarpa på hotellet, men hon var en av de vettiga. Jag gjorde en resa och den gjorde jag tillsammans med Jennifer. Hon har stöttat mig så mycket under den här resan och hon betyder mycket för mig, säger Robin Andersson.

– Ja, Robin betyder jättemycket för mig. Vi är vänner. Vi gjorde en väldigt speciell resa ihop och vi hade många upp- och nedgångar därinne, säger Jennifer Karlsson.

Robin ”Mos” Andersson och Jennifer Karlsson.
Robin ”Mos” Andersson och Jennifer Karlsson.
klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro