ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De vann 1,5 miljarder kronor

Anaïs González Cruz · 14 Aug 2012
Uppdaterad 14 Aug 2012
Paret vann cirka 1,5 miljarder kronor och planerar nu att dela på vinsten med sina nära och kära.

Paret vann cirka 1,5 miljarder kronor och planerar nu att dela på vinsten med sina nära och kära. Foto: Oli Scarff//GETTY IMAGES


Familjen ska nu dela vinsten med alla som hjälpt till när de haft det svårt.

klar

Artikellänk är kopierad

En familj i England har skapat stora rubriker i hemorten Suffolk efter att ha vunnit hela 148 miljoner pund  – ungefär 1,5 miljarder kronor – i Euromillions-lotteriet. Småbarnsföräldrarna Adrian och Gillian Bayford, är nu bland de 1 000 rikaste i landet.

Oddsen att de skulle vinna? En på ungefär 100 000 000.

– Ingen av oss kan riktigt förstå hur mycket 148 miljoner pund är. Vi har alltid jobbat och sparat för att kunna åka iväg på semester eller köpa saker, säger Gillian Bayford till Daily Mail.

Och vinsten kunde inte ha kommit mer lägligt. Adrian Bayford äger en butik som säljer begagnade skivor och den senaste tiden har affärerna inte gått så bra. För hustrun Gillian har det inte heller varit helt lätt. Hon jobbar natt som personlig assistent på ett barnsjukhus och att få tid att umgås med familjen är svårt.

Nu har man börjat spana efter ett nytt drömhem – men paret tänker inte behålla alla pengar själva. Vinsten ska också delas mellan de människor som sträckt ut en hjälpande hand till familjen när de har haft det svårt.

– Vinsten är inte bara vår, vi ska dela på den. Tillvaron kommer att bli så mycket bättre för alla, säger Gillian Bayford, enligt Daily Mail. 

Man planerar också att skänka en del av pengarna till välgörenhet.

klar

Artikellänk är kopierad

Anaïs González Cruz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro