ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De vinner – om publiken får bestämma

Emma Björkman · 15 Feb 2013
Uppdaterad 16 Feb 2013
Amanda Fondell går direkt till final i morgon, tror publiken som var på fredagens genrep.

Amanda Fondell går direkt till final i morgon, tror publiken som var på fredagens genrep. Foto: Henric Lindsten


Spelbolagen och publiken är överens: Eddie Razaz och Amanda Fondell går direkt vidare till finalen i Friends Arena.

klar

Artikellänk är kopierad

Eddie Razas är också publikens finalfavorit.
Eddie Razas är också publikens finalfavorit.

Ravaillacz fortsätter till andra chansen medan Martin Rolinski och Janet Leon slåss om den sista andra chansenplatsen med lika poäng.

Publiken fick som vanligt säga sitt på fredagens genrep och rösta på sina favoritbidrag. Om det blir som de tror går Eddie Razaz och hans låt ”Alibi” direkt till final med 21,13 procent av rösterna. Även Amanda Fondell och bidraget ”Dumb” får fortsätta till Friends Arena med 20,44 procent av rösterna.

Ravaillacz och ”En riktig jävla schlager” får 15,47 procent av rösterna och går till andra chansen. Däremot hade publiken svårt att bestämma sig om Martin Rolinski och hans ”In and out of love” eller Janet Leon med låten ”Heartstrings” ska knipa den sista platsen till andra chansen och gav dem 12,82 procent var av rösterna.

Och spelbolagen är överens med publiken. Det är de båda gamla Idol-deltagarna Eddie Razaz och Amanda Fondell som har allra lägst odds.

Den som vill ha riktigt mycket tillbaka på sina satsade kronor bör istället tippa på Elin Petersson . Hon är i stort sett helt uträknad av spelbolagen och ger 68 gånger pengarna om hon direktkvalificerar sig till finalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro