ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

De visar hur alkohol påverkar dig när du ligger

Filip Häggberg · 10 Feb 2016
Uppdaterad 10 Feb 2016
Simulatorn visar hur ett samlag kan gå till med olika mängder alkohol i kroppen.

Simulatorn visar hur ett samlag kan gå till med olika mängder alkohol i kroppen. Foto: www.fylleligg.se


I IQ:s nya sajt kan du simulera ett samlag för att se vilken påverkan alkohol har på sex. De vill få unga vuxna att reflektera över kombinationen.

klar

Artikellänk är kopierad

En Sifo-undersökning som genomförts av organisationen IQ visar att 8 av 10 som har haft sex med alkohol i kroppen tycker att sexet skulle varit minst lika bra utan eller med mindre alkohol.

IQ lanserar nu sajten fylleligg.se där användaren kan se hur olika mängder alkohol ändrar förutsättningarna för ett samlag.

– Vi vet att alkohol och sex är en vanlig kombination, men den är inte alltid positiv. Med hjälp av sajten vill vi att unga vuxna ska reflektera över kopplingen mellan sex och alkohol, säger IQ:s vd Magnus Jägerskog, i ett pressmeddelande.

I Liggometern kan användaren välja hur mycket alkohol en man och en kvinna har druckit och sedan se två skådespelare utföra ett samlag. Utförandet förändras beroende på alkoholintaget.

Efter sex öl kan man se hur en av parterna däckar och efter sju öl är sängen tom. 

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro