ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dead by April: "Vi går och gymmar"

Rickard Lindholm · 7 Mar 2012
Uppdaterad 7 Mar 2012

Foto: Scanpix


Dead by April tävlar med låten "Mystery".

klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar ni en seger? – Vi går och gymmar. Nej, jag skojar men man måste ju låta nyttig och fräsch. Vi tar en gruppkram. Klappar varandra på ryggen och mycket kärlek. Dagen efter kanske man kan gymma.

Vad är det bästa i er låt? – Kontrasterna. Ytterligheterna i metalvärlden och popvärlden, hur de blandas ihop. En blandning mellan det hårda och det poppiga.

Vilka är ni privat? – Två soffpotatisar, en producent, låtskrivare och arbetsnarkoman, en pappa som är lite alltiallo och som fiskar ibland.

Vilken är enligt er den mest minnesvärda låten i Melodifestivalen? – Carola måste det väl vara? Eller vi säger ”Dansa i neon” i stället. För att det är våran polare Lena.

Hur känns det precis innan ni går på scenen? – Väldigt mycket pepp blandat med noja. Det gemensamma är att alla är pepp i alla fall.

Vad är er styrka som grupp? – Att vi är så förbannat bra. Vi är olika individer som ändå komplimenterar varandra väldigt bra. 

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro